Forkael
OM OS

Hvis du ligesom os er glad for at sende en kærlig tanke og forkælelse til mennesker omkring dig, så er forkael.dk det helt rette sted. Vi har ofte selv stået i en situation, hvor vi gerne har ville sende en tanke til vores kære, men ikke har syntes, at vi havde andre muligheder end den klassiske buket blomster eller vin. Vi har ganske enkelt manglet et alternativ; og netop derfor er forkael.dk opstået.
Ideen til universet kickstartede for alvor, da et familiemedlem, som desværre bor langt væk fra os, flere gange gik igennem nogle svære ting. Til sidst oplevede vi det som nærmest meningsløst og fjollet at blive ved med at sende blomster. Men vi følte, at vi måtte gøre ”et eller andet” for at vise, at vi tænkte på vedkommende. Vi savnede derfor, at vi kunne sende noget mere personligt, og ikke mindst varigt og brugbart, end blomster. Vi opdagede, at ideen med forkael.dk ganske enkelt manglede. Og ja, nu er resten jo historie. Det gør os derfor så utrolig glade, at vi nu kan tilbyde andre muligheden for at sende forkælelse afsted i lækre gaver.  

VÆLG DEN HELT RIGTIGE GAVE FRA forkael.dk

forkael.dk er skabt, fordi vi gerne vil gøre det nemt for dig at skabe glæde hos andre. Det skal være nemt at bestille lækre gaver til enhver anledning. Vi har derfor sammensat forskellige forkælelsesgaver, så du ved blot få klik kan glæde dem du ønsker at forkæle.

Vi tilbyder nøje udvalgte og unikke forkælelsesgaver i forskellige prisklasser. Hver forkælelsesgave er sammensat af os, så det er nemt for dig at bestille lækre produkter i en smuk indpakning leveret enten til din modtager eller hjemme hos dig selv.

Vi står for alt; lige fra indpakning til håndskrevet kort og ikke mindst leveringen af din gave. På den måde sikrer du dig, at modtageren af gaven får en smuk indpakket gave og et håndskrevet kort – selvfølgelig med din egen personlige tekst. Smukt indpakkede gaver er en oplevelse i sig selv. Det er med til at skabe en forkælelsesfølelse af, at der er gjort noget ekstra ud af det. Indholdet i gaverne er præcist som vist på billederne. Du kan derfor føle dig helt tryg ved, at din modtager af gaven, får præcis den gave du har valgt. Du skal blot vælge, hvilken gave du gerne vil give, så klarer vi resten for dig. Gaven bliver sendt med DAO, som sikrer, at gaven bliver leveret til valgte pakkeshop eller hjemme hos modtageren.

Hvem Er Vi
Hvem Er Vi
HÅNDPLUKKEDE KVALITETSVARER

Alle vores forkælelsesgaver er nøje udvalgt af os. Du får et unikt udvalg af gavepakker i forskellige priskategorier, hvilke gør det nemt for dig at vælge den helt rigtige gave. Hvert forkælelsesunivers indeholder forskellige muligheder for at forkæle modtageren af gaven – eller dig selv – med skønne produkter. Universerne indeholder alt fra Forkæl hende til Selvforkælelse

For eksempel kan du i universet Forkæl ham forkæle en mand ved enhver lejlighed; fx til fars dag, jubilæum, fødselsdag, reception og lignende. Universet Forkæl en baby giver dig mulighed for nemt at forkæle en lille ny uanset hvor langt I bor fra hinanden. Her kan du finde et univers fyldt med skønne gaver, der vil forkæle små drenge og piger.

Foretrækker du selv at sammensætte din gave, så har du naturligvis også mulighed for det. Klik ind i Miks selv forkælelse; et univers, hvor du helt selv udvælger netop de gaver du ønsker at mikse til din forkælelsesgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at forkæle en eller flere du holder af, dine medarbejdere eller dine kunder med lækre gaver.