FAQ

Ja, det kan du.
Hvis ikke du ønsker en af de udvalgte gaver, så kan du vælge selv at sammensætte en gave med enkeltprodukterne. Gaven bliver selvfølgelig pakket lige så smukt ind og med et håndskrevet kort, hvis du ønsker det.
Hvorfor skal jeg oplyse modtagerens telefonnummer.
Det skal du for, at vi kan sende en sms når forkælelsesgaven er leveret på modtagerens adresse, eller når gaven kan hentes i den valgte pakkeshop.

Når pakken er sendt afsted til din udvalgte modtager, vil du som afsender modtage en Email med pakkens track & trace nummer. På den måde kan du følge pakken hele vejen til modtageren. 

forkael.dk handler om at skabe en tryg oplevelse for afsender og modtager af gaven, derfor gør vi meget ud af at både afsender og modtager får information i processen.

Når du køber en gave til en modtager, vil modtageren blive informeret via sms. Det gør vi for at sikre modtageren ved, at du har tænkt på dem og sendt dem en varm tanke i form af en gave via forkael.dk.

I beskeden vil de få at vide, at der er tænkt på dem og at de i løbet af et par dage vil modtage en sms mere med et track and trace nummer. Derudover står der også at de vil modtage en sms, når pakken er klar til afhentning eller er leveret hos dem (alt efter hvilke leveringsløsning du vælger).

Hvis du oplever en fejl på en vare du har købt hos os, har du mulighed for at oprette en reklamation.
Skriv en mail til os med dit ordrenummer og en beskrivelse af problemet, samt hvordan det opstod. Vedhæft billeder af hele varen, samt fejlen i detaljer, og send mailen til [email protected]
Vi gennemgår din reklamation hurtigst muligt og tager kontakt til dig med henblik på at finde en løsning til dig.

Hvis du modtager en gave som du ønsker, at ombytte så send en mail til [email protected]
Du står selv for udgiften til returnering. Pakken må ikke sendes til en pakkeshop, men skal sendes direkte til:
Forkael ApS
Læhegnet 101
9380 Vestbjerg
Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at få pengene retur, så vil pengene blive indsat på det kort, der er anvendt ved bestilling.