Firmagaver

Firmagaver – lad dine kolleger vide, at du tænker på dem

Jeg hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige ting til alle dine medarbejdere

Der findes rigtigt mange valgmuligheder for både fælles og individuelle firmagaver til ansatte. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig med at gøre det så let som muligt at finde en gave, medarbejderen eller medarbejderne bliver glade for. Udfyld de relevante oplysninger i formularen ovenfor. Så hjælper jeg dig med altid at finde den gode firmagave, når dine ansatte for eksempel har fødselsdag, til jul, til et jubilæum, i forbindelse med beståelse af en eksamen mv.

Med en god firmagave viser du, at du er taknemlig og sætter pris på dine ansattes arbejde og det fællesskab, I har sammen i det daglige. Det behøver ikke engang at være en stor ting – tænk bare på de gange, du selv er blevet overrasket med en lille gave; det gør faktisk en forskel, og man vokser en lille smule indeni, når man bliver bemærket og værdsat. Særligt når gaven kombineres med jævnlig anerkendelse og feedback.

Det at give en firmagave fra arbejdspladsen er let med til at skabe en arbejdsglæde, som overstiger værdien af gaven mange gange. For med arbejdsglæden kommer motivationen, og den kan I alle nyde godt af – selvom der forhåbentlig også er et dybere personligt formål med at give gaver til alle dine medarbejdere, når den rigtige anledning er der.

Hvis I og jeres firma har specielle ønsker til gaver, så kan I benytte nedestående formular til at hjælpe mig med at opfylde jeres ønsker.
I er også altid meget velkommen til at ringe direkte til mig på tlf. 20737343. 

For virksomheder

Ønsket aftale

Om aftaletyper

Med en fast aftale, kan vi eksempelvis sørge for fødselsdagsgaver, julegaver o.lign. til medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere osv.

Vi tilbyder også specielle éngangsordrer hvor vi f.eks. kan sørge for gode gaver ud fra et fast budget og en liste af personer, samt evt. lidt informationer om hver.

Stamdata

Aftaledetaljer

Fast aftale-type
Levering

Maximum file size: 1MB

Filen håndteres sikkert og fortroligt. Data overføres fuldt krypteret og gemmes på vores server i Tyskland.
Beskriv gerne yderligere behov/ønsker her. Hvis vi skal blande gaver, så skriv f.eks. gernre hvilke kategorier vi bedes undgå eller fokusere på.
Bekræft betingelser
Forkael sletter eventuel persondata så snart aftalen er opfyldt/ophørt. Al data behandles fortroligt og sendes ikke til nogen tredjepart.

Forkael.dk: Gaver med omtanke

Her slipper du selv for overvejelser og indkøb, når du skal finde gaverne, der passer til alle dine medarbejdere. For med et par få ord om hver sørger vi for, at vælge gaven med kærlig omtanke for modtagerne – og på den måde kan du uden besvær vise, at du interesserer dig dem på en venlig måde og sende et tydeligt signal om, at du også har lagt mærke til dem og deres liv uden for arbejdspladsen. 

Personlige firmagaver til enhver af dine medarbejdere

Nogle mennesker sætter pris på gaver, der er praktiske og som kan bruges i hverdagen. Andre har større fornøjelse af det lille stykke selvforkælelse, der kan findes frem og nydes, når lejligheden byder sig. Der er derfor rigtigt meget værdi at hente i at overveje, om du har mest lyst til at give fælles gaver, eller om det er lidt sjovere at give forskellige individuelle gaver. Begge dele har sine fordele, og nogle vil foretrække oplevelsen af fællesskabet i at modtage den samme firmagave, mens andre givetvis vil sætte mere pris på en unik gave, som du har givet, fordi de er dem, de er. 

Hvis du dog vælger at give gaver, som er den samme til alle, fordi det er for besværligt at håndtere og håndplukke noget særligt godt til den enkelte – så husk, at det lige nøjagtig er det, jeg kan hjælpe dig med. Som du måske allerede kan se i skemaet, er jeg temmelig fleksibel i forhold til dine ønsker og behov. For jeg ved ikke noget bedre end at være med til at sprede glæde mellem afsender og modtager, når der skal gives gaver. Derfor lægger jeg mig naturligvis i selen for, at det bliver den allerbedste oplevelse ud fra de mange oplagte firmagaver, jeg har i mit sortiment.

Forkael er en online gaveshop med gaveæsker, chokolade og andre ting, der bringer smil på læben

Tag blot et kig rundt i hele mit sortiment, hvor der helt sikkert er noget for enhver smag. Her finder du blandt andet en bred vifte af blandede lækkerier til at spise og drikke, fedt interiør til boligen, beauty, smykker, bøger, gin og meget mere. Og hvis du gerne vil spørge om noget, inden du bestiller, så er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive eller ringe til mig. Så hjælper jeg dig hellere end gerne med at finde de fedeste firmagaver ud fra dine personlige behov.

Hvad giver man sine medarbejdere på de vigtige mærkedage?

Alle vil gerne føle sig set og anerkendt, Det er en del af det at være menneske. Julegaven tæller naturligvis som en investering i dine medarbejderes trivsel – men er måske også noget, der bliver betragtet som en af de mindre personalegoder. I hvert fald er der ikke ret mange firmaer i Danmark, hvor det ikke er normalt at give medarbejderne julegaver. 

Vil du gerne skille dig positivt ud i den måde, du anerkender dine ansatte på, bør du derfor overveje også at give dem gaver på en privat mærkedag. Det kan for eksempel være til en fødselsdag, et jubilæum, en barselsgave eller en helt anden særlig anledning, du synes bør markeres med en lille ting. Her har du muligheden for at bruge tid på at vælge dem selv eller at få mig til at hjælpe ud fra de idéer, som du måtte have. Alle gaver bliver nemlig valgt ud fra de personlige præferencer, som du har delt med mig – og derfor er det også nemt for dig som arbejdsgiver at indgå en fast aftale, hvor jeg håndterer firmagaver til dine medarbejdere fremover. Brug skemaet til at oplyse beløbet, der skal købes gave for, og send en liste over dine medarbejdere og deres særlige præferencer – så sørger jeg for resten.

(Husk gerne den gode skik om videredeling af personoplysninger i den forbindelse.) 🙂

Hvad bør du være opmærksom på, når dit firma giver lejlighedsgaver eller lignende?

Det er selvfølgelig lidt kedeligt at bringe noget så teknisk som regler og lovbestemmelser ind i overvejelser om gaver. Ikke desto mindre kan det måske være meget godt for dig at vide, hvad du må, og hvad du ikke bør gøre, når det handler om firmagaver til dine medarbejdere og andre personalegoder. Der gælder særlige regler, når du for eksempel giver dine medarbejdere julegaver. I princippet bliver gaver fra arbejdsgivere til medarbejderne beskattet. Dog er der et skattefrit beløb, som fastsættes som en bagatelgrænse, der plejer at skifte hvert år. Beløbsgrænsen kan være relevant for dig at kende, hvis du eksempelvis gerne vil give dine medarbejdere særligt gode julegaver et år. For julegaver, der er skattepligtige er muligvis ikke et hit hos modtageren, når man skal betale skat af en gave, der blot skulle have været en kærlig tanke.

Skal jeg håndtere alle gaver til dine medarbejdere?

Tag gerne fat i mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe, eller hvis du har nogle ønsker eller behov vedrørende gaverne, som du synes er svære at forklare på skrift. Jeg sætter en ære i at vælge alle gaver til dine medarbejderne med den respekt og personlige omtanke, som enhver gave fortjener.

Ja – det gælder også mellem arbejdsgiver og medarbejder! For det er i den grad også en relation, som gerne må blive passet godt på gennem anerkendelse og kollegial kærlighed i passende grad. ❤️